Vopsea acrilica dynamic crocodile, 75 ml, alba


Vopsea acrilica - Vopsea acrilica dynamic crocodile, 75 ml, alba

Descriere

Vopsea acrilica Dynamic Crocodile, 75 ml, albaVopsele acrilica Dynamic Crocodile pe baza de apa are o textura cremoasa si intens pigmentata. Dupa o uscare relativ rapida devine mata, sclipitor-metalica sau luciosa. Se foloseste pentru diferite tehnici de design cu ajutorul unei pensule. Se pot aplica pe gel sau acril, iar culoarea se dilueaza usor cu apa fara a afecta intensitatea culori. Se usuca la aer 1-2 min, devenind rezistenta la apa si transfer. Cand este aplicata pe manichiura se sigileaza cu top coat. Culoare: aurie. Cantitate: 75 ml.Caracteristici:pe baza de apao consistenta cremoasauscare rapidaacoperire perfectase dilueaza cu aparezistente la apa dupa uscare


Te invităm să descoperi Vopsea acrilica dynamic crocodile, 75 ml, alba, un produs distinctiv din categoria Vopsea acrilica. Cu aristocratii.ro, calitatea și prețul corect merg mână în mână.

Opțiuni de Plată și Livrare
Realizează plata online sau optează pentru plata la livrare. Detalii legate de costurile de livrare sunt disponibile în coșul tău de cumpărături, iar unele produse pot beneficia de livrare gratuită în funcție de comerciant.
Pentru carduri selectate, avem opțiunea de rate fără dobândă. În perioadele cu trafic ridicat, cum ar fi sărbătorile, livrările pot suferi mici întârzieri.


Produse din aceiasi categorie

Vopsea pentru airbrushVopsea pentru airbrush
Vezi pret
Vopsea pentru airbrush

Vopsea pentru airbrush - 1 bucataVopseaua pentru airbrush vine in 4 culori: negru, alb, albastru si roz. *Vopseaua vine intr-o singura bucata.
Vopsele acrilice oumaxi negre set 12Vopsele acrilice oumaxi negre set 12
Vezi pret
Vopsele acrilice oumaxi negre set 12

Set 12 vopsele acrilice OUMAXI de culoare neagra.Vopseaua acrilica OUMAXI, se combina cu apa.Pentru o rezistenta mai mare este recomandat sa sigilati modelului cu un strat de lac de unghii sau top coat. Set 12 buc a 12 ml.
Vopsele acrilice lidan gold + silver + redVopsele acrilice lidan gold + silver + red
Vezi pret
Vopsele acrilice lidan gold + silver + red

Vopselele acrilice sunt folosite cu precădere la tehnica în acryl și sunt folosite pentru decorarea unghiilor false în mod special. Dacă vorbim despre vopselele acrylice de la Lidan, acestea se remarcă printr-o pigmentare accentuată și o putere mare de acoperire implicit. Culoarea vopselelor de la Lidan este foarte intensă și are o aderență foarte bună pe unghie.Vâscozitatea este medie.
Vopsea acrilica dynamic crocodile, 75 ml, argintiuVopsea acrilica dynamic crocodile, 75 ml, argintiu
Vezi pret
Vopsea acrilica dynamic crocodile, 75 ml, argintiu

Vopsea acrilica Dynamic Crocodile, 75 ml, argintiuVopsele acrilica Dynamic Crocodile pe baza de apa are o textura cremoasa si intens pigmentata. Dupa o uscare relativ rapida devine mata, sclipitor-metalica sau luciosa. Se foloseste pentru diferite tehnici de design cu ajutorul unei pensule. Se pot aplica pe gel sau acril, iar culoarea se dilueaza usor cu apa fara a afecta intensitatea culori. Se usuca la aer 1-2 min, devenind rezistenta la apa si...
Vopsea acrilica dynamic crocodile, 75 ml, aurieVopsea acrilica dynamic crocodile, 75 ml, aurie
Vezi pret
Vopsea acrilica dynamic crocodile, 75 ml, aurie

Vopsea acrilica Dynamic Crocodile, 75 ml, aurieVopsele acrilica Dynamic Crocodile pe baza de apa are o textura cremoasa si intens pigmentata. Dupa o uscare relativ rapida devine mata, sclipitor-metalica sau luciosa. Se foloseste pentru diferite tehnici de design cu ajutorul unei pensule. Se pot aplica pe gel sau acril, iar culoarea se dilueaza usor cu apa fara a afecta intensitatea culori. Se usuca la aer 1-2 min, devenind rezistenta la apa si...
Vopsea acrilica dynamic crocodile, 75 ml, rosuVopsea acrilica dynamic crocodile, 75 ml, rosu
Vezi pret
Vopsea acrilica dynamic crocodile, 75 ml, rosu

Vopsea acrilica Dynamic Crocodile, 75 ml, rosuVopsele acrilica Dynamic Crocodile pe baza de apa are o textura cremoasa si intens pigmentata. Dupa o uscare relativ rapida devine mata, sclipitor-metalica sau luciosa. Se foloseste pentru diferite tehnici de design cu ajutorul unei pensule. Se pot aplica pe gel sau acril, iar culoarea se dilueaza usor cu apa fara a afecta intensitatea culori. Se usuca la aer 1-2 min, devenind rezistenta la apa si...

aristocratii.ro este podul dintre tine și produsele de calitate. Descoperă, compara, alege!