Fond de ten karite matt control, 35 ml, nuanta 01


Fond de ten - Fond de ten karite matt control, 35 ml, nuanta 01

Descriere

Fond de ten Karite Matt Control, 35 ml, nuanta 01Fond de Ten Karite Matt Control este expert in construirea unui aspect mat, lipsit de luciul nesanatos al excesului de sebum! Are ca tinta umplerea si matifierea imperfectiunilor.Noul fond de ten se mandreste cu o rezistenta indelungata pe piele de pana la 18 ore.Fondul de ten rezistent lucreaza ca o fundatie perfecta a machiajului tau peste care se fixeaza cu usurinta straturile de makeup pe care le doresti. Este ideal pentru toate tipurile de ten, in special tenul gras cu exces de sebum. Detine o consistenta fluida, matasoasa, ce se vede natural pe piele. Aplicarea fondului de ten poate fi facuta cu un buretel cosmetic, un beauty blender sau cu varfurile degetelor.Alege Fondul de Ten Karite Matt Control, 35 ml pentru un aspect mat, sanatos si perfect intreaga zi!


Te invităm să descoperi Fond de ten karite matt control, 35 ml, nuanta 01, un produs distinctiv din categoria Fond de ten. Cu aristocratii.ro, calitatea și prețul corect merg mână în mână.

Opțiuni de Plată și Livrare
Realizează plata online sau optează pentru plata la livrare. Detalii legate de costurile de livrare sunt disponibile în coșul tău de cumpărături, iar unele produse pot beneficia de livrare gratuită în funcție de comerciant.
Pentru carduri selectate, avem opțiunea de rate fără dobândă. În perioadele cu trafic ridicat, cum ar fi sărbătorile, livrările pot suferi mici întârzieri.


aristocratii.ro este podul dintre tine și produsele de calitate. Descoperă, compara, alege!