Creion pentru sprancene miss rose, chestnut, 3 varfuri


Creioane sprancene - Creion pentru sprancene miss rose, chestnut, 3 varfuri

Descriere

Creion pentru sprancene, 3 varfuri, Miss RoseCreionul pentru de sprancene de la Miss Rose are rezistenta indelungata si un efect natural.Formula revolutionara este waterproof, se imprima perfect, nu se intinde, iar firele trasate rezista pana la 24 de ore, fara a-si schimba forma.Acum da, poti crea forma perfecta pentru sprancenele tale.


Te invităm să descoperi Creion pentru sprancene miss rose, chestnut, 3 varfuri, un produs distinctiv din categoria Creioane sprancene. Cu aristocratii.ro, calitatea și prețul corect merg mână în mână.

Opțiuni de Plată și Livrare
Realizează plata online sau optează pentru plata la livrare. Detalii legate de costurile de livrare sunt disponibile în coșul tău de cumpărături, iar unele produse pot beneficia de livrare gratuită în funcție de comerciant.
Pentru carduri selectate, avem opțiunea de rate fără dobândă. În perioadele cu trafic ridicat, cum ar fi sărbătorile, livrările pot suferi mici întârzieri.


Produse din aceiasi categorie

Creion pentru sprancene miss rose, dark, 3 varfuriCreion pentru sprancene miss rose, dark, 3 varfuri
Vezi pret
Creion pentru sprancene miss rose, dark, 3 varfuri

Creion pentru sprancene, 3 varfuri, Miss RoseCreionul pentru de sprancene de la Miss Rosse are rezistenta indelungata si un efect natural.Formula revolutionara este waterproof, se imprima perfect, nu se intinde, iar firele trasate rezista pana la 24 de ore, fara a-si schimba forma. Acum da, poti crea forma perfecta pentru sprancenele tale.

aristocratii.ro este podul dintre tine și produsele de calitate. Descoperă, compara, alege!