Corector flawless skin, lila rossa, 12 culori


Palete corector - Corector flawless skin, lila rossa, 12 culori

Descriere

Corector Flawless Skin, Lila Rossa Professional cu 12 nuante de corector cremosCorectorul poate fi folosit pentru mascarea imperfectiunilor, conturarea fetei sau chiar si ca anticearcan.Nuantele intens pigmentate confera o luminozitate extraordinara tenului, iar datorita texturii cemoase, corectorul se aplica foarte usor. Ingredientele speciale fac ca fardurile sa fie foarte comfortabile, fara sa existe senzatia de strangere.Potrivit pentru toate tipurile de ten.


Te invităm să descoperi Corector flawless skin, lila rossa, 12 culori, un produs distinctiv din categoria Palete corector. Cu aristocratii.ro, calitatea și prețul corect merg mână în mână.

Opțiuni de Plată și Livrare
Realizează plata online sau optează pentru plata la livrare. Detalii legate de costurile de livrare sunt disponibile în coșul tău de cumpărături, iar unele produse pot beneficia de livrare gratuită în funcție de comerciant.
Pentru carduri selectate, avem opțiunea de rate fără dobândă. În perioadele cu trafic ridicat, cum ar fi sărbătorile, livrările pot suferi mici întârzieri.


Produse din aceiasi categorie

Paleta 20 corectoare, 20 culori, p20Paleta 20 corectoare, 20 culori, p20
Vezi pret
Paleta 20 corectoare, 20 culori, p20

Paleta 20 corectoare, 20 culori, P20Trusa este realizata din corectoare profesionale, care te vor ajuta sa treci peste micile problem ale tenului. Prin acoperirea excelenta oferita de consistenta cremoasa, poti ajunge la o uniformizarea perfecta a tenului dar si la corectarea machiajului. Paleta contine 20 nuante diferite de corector, potrivite oricarui tren, accentuated frumusetea naturala.
Corector sculpt me, 5 nuanteCorector sculpt me, 5 nuante
Vezi pret
Corector sculpt me, 5 nuante

Corector Sculpt Me, 5 nuante Acest carusel contine 5 nuante de contouring diferite ce te vor ajuta sa-ti accentuezi trasaturile fetei pentru conturare.Caracteristici:- putere mare de acoperire- textura cremoasa care nu usuca pielea- poate fi folosita pe orice tip de ten- uniformizeaza machiajulCu aceasta paleta vei avea rezultate profesionale.
Corector sculpt me, 5 nuante de maroCorector sculpt me, 5 nuante de maro
Vezi pret
Corector sculpt me, 5 nuante de maro

Corector Sculpt Me, 5 nuante de maroAcest carusel contine 5 nuante de contouring diferite ce te vor ajuta sa-ti accentuezi trasaturile fetei pentru conturare.Caracteristici:- putere mare de acoperire- textura cremoasa care nu usuca pielea- poate fi folosita pe orice tip de ten- uniformizeaza machiajul Cu aceasta paleta vei avea rezultate profesionale.
Paleta corector si anticearcan chanleevi, 5 nuante, model 01Paleta corector si anticearcan chanleevi, 5 nuante, model 01
Vezi pret
Paleta corector si anticearcan chanleevi, 5 nuante, model 01

          Acest anticearcan va face ca pielea ta sa para clara, iar imperfectiunile, cearcanele si petele intunecate vor fi acoperite. Cu siguranta vei afisa o piele impecabila si stralucitoare.Aceasta paleta este ideala pentru corectarea decolorarii pielii, pentru a ascunde cearcanele si imperfectiunile sau pur si simplu pentru a va evidentia si sculpta trasaturile. Cu ajutorul paletei corectoare, veti imbunatati aspectul liniilor fine si...

aristocratii.ro este podul dintre tine și produsele de calitate. Descoperă, compara, alege!