Pensule sprancene


Pensule sprancene - descoperă noutățile!

Pensula tesita pentru sprancene, benice, basic, pbn08Pensula tesita pentru sprancene, benice, basic, pbn08
Vezi pret
Pensula tesita pentru sprancene, benice, basic, pbn08

Pensula tesita pentru sprancene, Benice Basic, PBN08Pensula tesita  Benice Basic se utilizeaza pentru stilizarea sprancenelor. Aceasta te va ajuta in trasarea firelor cat mai natural, dar si in conturarea sprancenelor. Se foloseste atat pe texturi cremoase precum: gel sprancene, dar si texturi pudrate, in fard.Fabricata din par sintetic. Greutatea optima si designul ergonomic iti permit o manevrare cat mai usoara.
Pensula tesita pentru sprancene, megaga, e9-12Pensula tesita pentru sprancene, megaga, e9-12
Vezi pret
Pensula tesita pentru sprancene, megaga, e9-12

Pensula tesita pentru sprancene, Megaga, e9-12Este o pensula ideala pentru desenarea si definirea sprancenelor.Aceasta perie pentru sprancene va permite sa trasati linii subtiri, in special in zona de la arcada sprancenelor pana la capatul exterior al sprancenelor.Periuta inclinata este utila atunci cand va modelati si umpleti sprancenele, creand tuse precise si definite, permitand in acelasi timp o distributie uniforma a produsului/culorii....
Pensula tesita pentru sprancene, lila rossa, mermaid, m010Pensula tesita pentru sprancene, lila rossa, mermaid, m010
Vezi pret
Pensula tesita pentru sprancene, lila rossa, mermaid, m010

Pensula tesita M010 se utilizeaza pentru stilizarea sprancenelor. Aceasta te va ajuta in trasarea firelor cat mai natural, dar si in conturarea sprancenelor.Se foloseste in special pentru texturi cremoase precum: gel sprancene, fiind fabricata din par sintetic. De asemenea, se poate aplica si corectorul din zona sprancenei, avand o forma foarte plata si precisa.Greutatea optima si designul ergonomic iti permit o manevrare cat mai usoara.
Pensula tesita pentru sprancene, lila rossa, luna, reb4Pensula tesita pentru sprancene, lila rossa, luna, reb4
Vezi pret
Pensula tesita pentru sprancene, lila rossa, luna, reb4

Pensula tesita pentru sprancene, Lila Rossa, Luna, REB4Pensula tesita REB4 se utilizeaza pentru stilizarea sprancenelor.Aceasta te va ajuta in trasarea firelor cat mai natural, dar si in conturarea sprancenelor.Se foloseste in special pentru texturi cremoase precum: gel sprancene, fiind fabricata din par sintetic.De asemenea, se poate aplica si corectorul din zona sprancenei, avand o forma foarte plata si precisa.Greutatea optima si designul...
Pensula tesita pentru sprancene, lila rossa, luna, reb3Pensula tesita pentru sprancene, lila rossa, luna, reb3
Vezi pret
Pensula tesita pentru sprancene, lila rossa, luna, reb3

Pensula tesita REB3 se utilizeaza pentru stilizarea sprancenelor.Aceasta te va ajuta in trasarea firelor cat mai natural, dar si in conturarea sprancenelor.Se foloseste atat pe texturi cremoase precum: gel sprancene, dar si texturi pudrate, in fard.Fabricata din par sintetic.Greutatea optima si designul ergonomic iti permit o manevrare cat mai usoara.
Pensula ovala makeup lila rossa, pentru sprancene, nr 318Pensula ovala makeup lila rossa, pentru sprancene, nr 318
Vezi pret
Pensula ovala makeup lila rossa, pentru sprancene, nr 318

Pensula ovala makeup Lila Rossa, pentru sprancene, nr 318Pensulele ovale au crescut in popularitate, amintindu-ne de perioadele cand printesele si reginele le foloseau.Cu un design usor de utilizat, pensula ovala pentru makeup de la Lila Rossa, este perfecta pentru aplicarea fardului pentru sprancene. 
Pensula tesita pentru sprancene, lila rossa, rosiePensula tesita pentru sprancene, lila rossa, rosie
Vezi pret
Pensula tesita pentru sprancene, lila rossa, rosie

Pensula tesita pentru sprancene, Lila Rossa, rosieUn aplicator de farduri de ochi profesional! Aplicatorul de farduri de ochi este ideal pentru a aplica si estompa usor fardurile de ochi pudra. La fel ca si pentru fardurile de ochi obisnuite, varful buretelui este perfect pentru a aplica sclipiciul liber si presat. Folositi aplicatorul pentru a aplica produsul sau pentru a estompa marginile!

Pe aristocratii.ro, în categoria Pensule sprancene, ai acces la o gamă vastă de produse. De la calitate superioară la oferte irezistibile, totul este gândit pentru tine. Indiferent de ce cauți, aici vei găsi. Lasă-te surprins de varietatea din Pensule sprancene și bucură-te de shoppingul autentic!